BETA
www.toppenappar.se

Topplistor med bra appar, toppenappar helt enkelt!

Tiny wingsTanken med ToppenAppar.se är att på ett enkelt och överskådligt sätt lista de bästa apparna till iPhone.

För varje app finns en kort beskrivning, skärmdump, länk till App store och QR-kod. Om du inte är bekant med QR-koder, så kan du fotografera en QR-kod-bild med din iPhone och därigenom surfa direkt till appen i App store. För detta behöver du en app som läser QR-koder, t.ex. i-Nigma eller i-Nigma 4 till iPhone 4.

Du hittar topplistorna i menyn ovan. De uppdateras dagligen och baseras på data från App store. Hittar du ingen bra app här, så får du gärna ställa en fråga på min andra sajt VilkenApp.se

Sajten kommer byggas ut med fler listor, funktioner och förbättras efterhand. Har du tips eller frågor så hittar du kontaktinfo längst ner på sidan.


Startsida | Kontakt

Googleannonser används och därför informerar vi om: Annonser från tredjepartsföretag visas på vår webbplats när du besöker den. Dessa företag kan använda information (med undantag av namn, adress, e-postadress och telefonnummer) om dina besök på denna och andra webbplatser för att kunna visa annonser om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Om du vill ha mer information om detta och hur du kan förhindra att denna information används av dessa företag klickar du här.